Κυριακή, 4 Ιουνίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” συγχέρει τη Μαρία Ιωαννίδη για την κλήση της στην Εθνική ομάδα νεανίδων!

Λένε πως όταν είσαι αποφασισμένος, υπάρχει ένας τρόπος. Και αυτό τον τρόπο η Μαρία Ιωαννίδη τον γνώριζε από μικρή. Από τότε που περίσσιο θάρρος, πέρασε το κατώφλι της ομάδας του Ποσειδώνα Καρπάθου και ήταν αποφασισμένη να πετύχει για αυτό που αγαπάει.

Η Μαρία δεν τα παράτησε ποτέ. Με ευλαβική προσήλωση στους στόχους της, όσα εμπόδιο δεν τα ντρίπλαρε… τα γκρέμισε με το πείσμα, την επιμονή και τη σκληρή δουλειά. Δεν την πτόησε ποτέ αν υπήρχαν στο νησί άλλα κορίτσια για να ακολουθήσουν το δρόμο που η ίδια έβαλε στο μυαλό της. Ήταν πάντα εκεί, παρούσα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες με ένα μόνο πάθος. Το ποδόσφαιρο. Αυτό την όριζε, αυτό την ορίζει. Αυτό είναι το όπλο της, που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό χαρακτήρα της την καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση.

Η επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων γεμίζει το νησί μας ελπίδα και την ομάδα μας περηφάνια, που ένα κομμάτι από το κομμάτι μας έφτασε στην απόλυτη ποδοσφαιρική αναγνώριση. Να αγωνιστεί με το Εθνόσημο στο στήθος.

Η Μαρία ήταν πάντα εκεί. Από τα πέντε της χρόνια, με κρύο, με βροχή με ζέστη, χειμώνα καλοκαίρι, χωρίς να βρίσκει δικαιολογίες ή να προσπαθεί να κάνει κάτι άλλο. Οι κόποι οι δικοί της, αλλά και των γονιών της, του Νίκου και της Πόπης, που στήριζαν πάντα όχι το ταλέντο της, αλλά το θέλω της, έδρεψαν καρπούς με την κλήση στην Εθνική ομάδα. Βέβαια η Μαρία, εδώ και τέσσερα χρόνια είχε γράψει ιστορία, αφού αγωνιζόμενη με τη φανέλα του Ποσειδώνα, έγινε η πρώτη κοπέλα στην Ελλάδα, αρχηγός σε αγώνα ανδρών, σε ένα παιχνίδι του Ποσειδώνα με τον Πανιώνιο το 2017 στη Ρόδο.

Είναι δική της επιτυχία, που γεννήθηκε μέσα από τις δράσεις του σωματείου μας.

Οφείλουμε να μην ξεχάσουμε τον άνθρωπο που πέρα από την οικογένεια της ήταν πάντα εκεί μαζί της, να την βοηθάει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή μας, Γιάννη Καραμηνά.

Μαρία μας… είναι η στιγμή σου. Συγκινημένοι σε συγχαίρουμε για την κλήση σου στην Εθνική ομάδα και ελπίζουμε μέσα από τη γαλανόλευκη που είμαστε βέβαιοι πως θα τιμήσεις, να φοράς τη φανέλα με την τρίαινα και να θυμάσαι από πού ξεκίνησες.

Μαρία μας… είναι η στιγμή σου. Συγκινημένοι σε συγχαίρουμε για την κλήση σου στην Εθνική ομάδα και ελπίζουμε μέσα από τη γαλανόλευκη που είμαστε βέβαιοι πως θα τιμήσεις, να φοράς τη φανέλα με την τρίαινα και να θυμάσαι από πού ξεκίνησες.

Καλό ταξίδι στο όνειρο!


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/askposeidon.gr/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 913