Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόθεση διαξαγωγής του «Ποσειδώνιου Κυπέλλου»

Με το άνοιγμα του τουρισμού και την προσδοκούμενη ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμιση του κοροναϊού, θέλουμε να ενημερώσουμε το καρπαθιακό κοινό για τις προθέσεις του συλλόγου μας φέτος το καλοκαίρι, εάν και εφόσον μας δοθεί η ευκαιρία να τις πραγματοποιήσουμε.

Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας προτήθεται να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτος ώστε να πετύχει τη διεξαγωγή του «Ποσειδώνιου Κυπέλλου» φέτος το καλοκαίρι μετά την ματαίωση της  πέρισυ εξ αιτίας του Κωροναϊού.

Με την ελπίδα πως σιγά σιγά οι υγειονομικές συνθήκες στο νησί βελτιώνοντε καθώς έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί του πληθυσμού στο νησί μας εδώ και λίγο καιρό και προτίστως ότι αυτό θα συνεχίσει μέσα στο καλοκαίρι, ευελπιστούμε ότι έστω και με περιοριστικά μέτρα, θα καταφέρουμε την διεξαγωγή της ιστορικής αυτής διοργάνωσης του νησιού μας που αποτελεί πόλο έλξης και συμαντικό κομμάτι της  δραστηριότητας τους καλοκαιρινούς μήνες. Το «Ποσειδώνιου Κύπελλο» επίσης αποτελεί συμαντική πηγή εσόδων για τον σύλλογο μας εν όψη της επιστροφής της ομάδα ποδοσφαίρου και των ακαδημιών σε αγωνιστική δράση τη νέα σεζόν.

Η ίδια πρόθεση ισχύει και για τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας ποδοσφαίρου και ευελπιστούμε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τα παιδιά μέσα στο καλοκαίρι ενώ ο Γιάννης Καραμηνάς είναι πιθανό να καλεί τους παίκτες της ανδρικής ομάδας σε προπονήσεις μία οι δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις δυνατότητες τους.

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/askposeidon.gr/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 913