Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δώρο στον Ποσειδώνα ο Τσιπιζίδης

Ένα δωράκι δέχθηκε από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο Ποσειδώνας Καρπάθου, καθώς μετά από δύο χρόνια ο Παύλος Τσιπιζίδης επιστρέφει στην ομάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετετέθη στο νησί της Καρπάθου για επαγγελματικούς λόγους (δάσκαλος) και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία για να τον εντάξουν και πάλι στο δυναμικό τους.

Ο Τσιπιζίδης αποχωρεί από τον Αστέρα λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στην ομάδα, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο για την ώρα κενό. Είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πως αν η μετάθεση του ήταν σε κοντινό νησί, ενδεχομένως να παρέμενε στο ρόστερ, ωστόσο η Κάρπαθος τον έφερε αγκαλιά με τον Ποσειδώνα. H διοίκηση της ομάδας έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του για να φορέσει ξανά τα κυανέρυθρα και ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ και να αγωνιστεί κόντρα στον Διαγόρα Βατίου το Σάββατο.

Ο ίδιος με δηλώσεις  του ευχαρίστησε τον Αστέρα για την μέχρι τώρα συνεργασία: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στον Αστέρα Παστίδας για την μέχρι συνεργασία μας. Ήταν πολύ σωστοί και δίκαιοι απέναντι μου, ενώ γνώριζαν πως μπορεί να αποχωρήσω για επαγγελματικούς λόγους. Τέτοιες συμπεριφορές  κοσμούν το ποδόσφαιρο του τόπου». Ο Τσιπιζίδης άνηκε στον Ποσειδώνα την σεζόν 2016/2017, ενώ πέραν του Αστέρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΔΙ.Α, Διγενή και Χάλκη.