Σάββατο, 25 Μαρτίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συμμετοχή του Μανώλη Χατζήπαπα στην μικτή Δωδεκανήσου

Ο νεαρός επιθετικός του Ποσειδώνα Καρπάθου συμμετείχε την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022, στην αναμέτρησης της Μικτής Δωδεκανήσου (Κ17) εναντίον της αντίστοιχης των Κυκλάδων στη Σύρο, σε έναν αγώνα για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Για την ιστορία οι ομάδες των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ ο Μανώλης Χατζήπαπας πήρε φανέλα βασικού από τον ενωσιακό προπονητή, κ. Τριχιά, φορώντας το νούμερο 7 στην πλάτη.

η πρώτη μου αποστολή με την μικτή ήταν μια ωραία εμπειρία με άριστη φιλοξενία, ασφάλεια και έκανα σπουδαίες γνωριμίες

Το τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου μας επικοινώνησε με τον παίκτη τον οποίο βρήκαμε στη Ρόδο καθώς η αποστολή των ομάδων Κ17 και Κ15 της Μικτής Δωδεκανήσου είχε είδη επιστρέψει από την Σύρο Σε ερώτηση για το πως βίωσε αυτή του την εμπειρία δήλωσε ότι “η πρώτη μου αποστολή με την Μικτή ήταν μια ωραία εμπειρία με άριστη φιλοξενία, ασφάλεια και έκανα σπουδαίες γνωριμίες”.

Ο Μανώλης θα παραμείνει στην Ρόδο απόψε περιμένοντας να ενσωματωθεί με την αποστολή του Ποσειδώνα που θα ταξιδέψει στη Ρόδο αύριο για τις αναμετρήσεις με ΓΑΣ Ιαλυσό και Δόξα Ψίνθου.

Βίντεο

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

Ολόκληρη η μετάδοση του αγώνα

Φωτογραφικό υλικό