Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλήση της Μαρίας Ιωαννίδη στην Εθνική ομάδα Κορασίδων!

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια πληροφορηθήκαμε ότι ένα δικό μας παιδί, η Μαρία Ιωαννίδη, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων για προπονήσεις προεπιλογής για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων, που θα γίνουν από 1 έως 5 Μαΐου στον Βόλο! Τεράστια στιγμή για την Κάρπαθο, αφού ένα δικό της παιδί, θα αγωνιστεί με τα χρώματα της γαλανόλευκης και θα τιμήσει το Εθνόσημο.

Επίσης, η Μαρία θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις της «Εβδομάδας Ποδοσφαίρου», ως προσκεκλημένες της ΕΠΟ.

Για την Μαρία μας, που πλέον αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΙΡ, είναι μια μεγάλη στιγμή. Ένα παιδί, ένα κορίτσι, που από πέντε χρονων πάλεψε για τα όνειρα της! Μόνη της σε μια ομάδα αγοριών, δεν τα παράτησε ποτε και έφτασε να γράψει ιστορία με τον Ποσειδώνα, ούσα η πρώτη γυναίκα αρχηγός σε ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

Η Μαρία Ιωαννίδη, η οποία μένει μόνιμα στην Κάρπαθο και κάνει τεράστιες θυσίες για να πηγαίνει στη Ρόδο, ώστε να μπορεί να προπονείται και να παίζει σε επίσημους αγώνες, επελέγη από τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα μαζί με άλλες 59 συναθλήτριές της, της ηλικιακής κατηγορίας Κ 15 για να λάβει μέρος σε αγώνες προεπιλογής, στο γήπεδο «Όλγα Βασδέκη» της πόλης.

Μαρία στη νέα αυτή πρόκληση, σου ευχόμαστε να μείνεις το ίδιο δυνατή, το ίδιο αποφασιστική και το ίδιο ηθική, όπως ήσουν πάντα.

Να τιμήσεις την Κάρπαθο και την Εθνική μας!