ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΠΑΘΟΥ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

ΕΙΣΑΓΩΓΗΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝΕΓΓΡΑΦΕΣΕΠΙΤΕΛΕΙΟΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Η πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ.Κ. “Ποσειδών” απασχολεί νέα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από τις προπαιδικές ηλικίες μέχρι και την ολοκλήρωση της εφηβείας τους. Είναι μέλος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, Αθλητικές Ακαδημίες, και μάλιστα ήταν από τις πρώτες ακαδημίες που έγιναν αντικείμενο αφιερώματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον Οκτωβρίου του 2018.

H ακαδημία μας ιδρύθηκε το 2006 από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποσειδώνα Καρπάθου, που επιχείρησε μια καινοτόμο προσπάθεια για τα δεδομένα της Καρπάθου. Κατάφερε να οργανώσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα ακαδημιών στα πρότυπα μεγάλων σωματείων να σκεπάσει κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα τη διάθεση για άθληση των νέων της Καρπάθου. Από το 2012 η ακαδημία πέρασε από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων στον Α.Σ.Κ. «Ποσειδών» στα πλαίσια της ένωσης και συνεργασίας των δύο συλλόγων για το καλό του Καρπαθιακού ποδοσφαίρου.

Πλέον με οργάνωση, συνέπεια και υποδομές ο Α.Σ. Καρπάθου Ποσειδών φιλοξενεί περίπου 200 μικρούς αθλητές όλων των ηλικιών από τμήματα τζούνιορ έως και εφήβων, προσπαθώντας να δώσει ένα ισχυρό κίνητρο στους νέους του τόπου να ξεφύγουν από τους κινδύνους της κοινωνίας και να μυηθούν στον αθλητισμό.

Πέρα από τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου ο Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» έχει σαν στόχο στην ακαδημία του να προβάλει αθλητικές και κοινωνικές αξίες, όπως η ευγενής άμιλλα, η προσπάθεια για το στόχο, η άθληση, η φιλία, κ.α. Στα πλαίσια των δράσεων των ακαδημιών του Ποσειδώνα Καρπάθου, οργανώνονται αθλητικές εκδρομές τις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα, στις οποίες οι μικροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να πάρουν αθλητικές παραστάσεις από διαφορετικά μέρη και γήπεδα της Ελλάδας, να γνωρίσουν νέους συναθλητές τους, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από καταξιωμένους προπονητές του αθλήματος, να γευτούν τη χαρά της νίκης και να ανδρωθούν μέσα από την αποτυχία.

Επιπλέον οι ακαδημίες του Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» λαμβάνουν μέρος και στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Δ. Παράλληλα η ομάδα της Καρπάθου είναι σε επαφή με προπονητές από ομάδες των μεγάλων ελληνικών συλλόγων, ούτως ώστε τα πραγματικά ταλέντα της Καρπάθου να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Επικεφαλής της Ακαδημίας είναι ο κύριος Μιχαήλ Χιώτης, έχωντας δίπλα του τους Γεώργιο Μαρή, Ιωάννη Γεραπετρίτη και Κωνσταντίνο Μικροπανδρεμένο. Μαζί έχουν αναλάβει τα ινία της προσπάθειας του συλλόγου μας να διδάξει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά της Καρπάθου και να αναδείξει νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αλλα κυρίως να συνησφαίρει στην σωστή διαπεδαγώγιση τους και την εξέλιξη τους σε υπεύθυνα νέα μέλη της κοινωνίας μας.

Το τεχνικό επιτελείο απαρτίζεται από τον Γιάννη Καραμηνά (UEFA License B), τον Γιώργο Μπέρτο (UEFA License C), τον Γιάννη Χηράκη (UEFA License C), τον Γιάννη Μαργαρίτη (UEFA License C) και την Εύη Θεοδορωπούλου (UEFA License C και πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών).

Τελευταία ενημέρωση: 4/11/2021

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Α.Σ. ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ
ΨΑΡΡΑ ΙΩΑΝΝΑ (6987046494)

ONOMA ΠΟΣΤΟ
ΧΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΜΙΚΡΟΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΨΑΡΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ONOMA ΠΟΣΤΟ
ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ ΙΩΑΝNΗΣ (UEFA LICENSE B) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Κ10/U10 & K12/U12
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (UEFA LICENSE C) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
ΜΠΕΡΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (UEFA LICENSE C) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ K8/U8 & Κ10/U10
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ (UEFA LICENSE C) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Κ6/U6
ΧΗΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (UEFA LICENSE C) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Κ12/U12 & K14/U14
ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (UEFA LICENSE C) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΧOΡΗΓΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2021-22

easykarp