Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ποσειδώνα Καρπάθου

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Καρπάθου χαρίζοντας σε ένα παιδί, που τον λατρεύει και θαναι αυριανός παίχτης του, την εμφάνιση της ομάδας.

Στη συνείδηση της Καρπάθου ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος. Η ιστορία του νησιού, δεν είναι υπερβολή, αν πούμε ότι όχι απλά περνά, αλλά κάνει στάση μέσα σ’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Κι ετούτη, η τελευταία πράξη του, ειδικά μέσα στην  εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε και την αναγκαστική απραξία, που έσπειρε η πανδημία σε όλη την κοινωνία, γίνεται ακόμη πιο σπουδαία.

Οι γονείς του μικρού συγκινημένοι αναφέρουν σε ανάρτηση τους προς τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και τον πρόεδρο του Γιάννη Βιτώρη:

«Η έκπληξη μας μεγάλη…η χαρά του μικρού απερίγραπτη και το Ευχαριστώ μας λίγο…Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ….

Ευχαριστούμε τόσο τον ΠοσειδωναΚαρπαθου, τον πρόεδρό του Γιάννη Βιτώρη όσο και το ΔΣ της ομάδας. Δυστυχώς οι συνθήκες μας κράτησαν μακριά από το αγαπημένο μας νησί κ από τους δικούς μας ανθρώπους κ φίλους αλλά οι προτεραιότητες πλέον είναι άλλες…

Ελπίζουμε κ ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά να περάσει σύντομα αυτο το κακό κ να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στο νησί …»

Με αφορμή την συγκινητική εξωγηπεδική δράση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο, κ. Βιτώρη κι όπως μαθαίνουμε όλη η ομάδα και οι φίλοι  της είναι σε αναμονή. Περιμένουν, όχι μόνο να ανοίξουν οι αθλητικές δράσεις, αλλά και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στον προϋπολογισμό του Δήμου Καρπάθου για να προχωρήσει η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου από τον Δήμο του νησιού. Αφού μετά την κατάθεση ολοκληρωμένου φακέλου στο Δήμο Καρπάθου  έχουν την υπόσχεση του Δημάρχου, κ. Νισύριου, ότι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ θα πάρει επιχορήγηση.


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/askposeidon.gr/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 913