Δευτέρα, 29 Μαΐου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανασκόπηση του “Πάσα στα θρανία” στην Κάρπαθο

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμενου και των Πρωταθλητών Ευρώπης 2004, Γ. Καραγκούνη, Αν. Νικοπολιδη και Γ. Γκουμα στην Κάρπαθο. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα στα θρανία» πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα σχολεία Διαφανίου και Αρκασας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδιων ενώ συμμετείχαν το 1ο Δημοτικό Σχολειο Πηγαδιων και το Δημοτικό Σχολείο Απερίου. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην πρότυπη ακαδημία του Ποσειδωνα Καρπάθου.

Ο σύλλογος μας, θέλει δημόσια να συγχαρεί τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφωτη για την συνεχόμενη προσπάθεια του για να βάλει το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Η επίσκεψη στην Καρπαθο δείχνει έμπρακτα ότι η ΕΠΟ με τις δικές του προτροπές ενδιαφέρεται ακόμα και για το πιο μικρό και απομακρυσμένο σωματείο, όπως ο Ποσειδωνας, που είναι η ακριτικοτερη ομάδα της νησιωτικής Ελλάδας. Η έκδηλη συγκίνηση του κ. Διακοφωτη όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Γήπεδο Πηγαδιων μετά την τοποθέτηση χλοοτάπητα, έργο για το οποίο πάλεψε με κάθε τρόπο, δείχνει την υπευθυνότητα και την αίσθηση του καθήκοντος του ανδρός. Τον ευχαριστούμε!

Δείτε ένα υπέροχο βίντεο από την επίσκεψη της ΕΠΟ και των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 στη διάρκεια της επίσκεψης τους με συνοδεία το Δ.Σ. του Ποσειδώνα Καρπάθου στο Σχολείο Διαφανίου για το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία». Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Χατζηβασίλη.