Αξέχαστη εμπειρία Καρπάθικης Φιλοξενίας

Για τον Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” και για όλους τους Καρπάθιους ο αθλητισμός είναι λόγος γιορτής. Για αυτόν το λόγο νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση όταν φιλοξενούμε στο νησί μας άλλα – εκτός Καρπάθου – αθλητικά σωματεία, θεσμικά στελέχη και παράγοντες. Η Κάρπαθος είναι ένα μυστικό καλά κρυμμένο στα βάθη των χρόνων για λόγους γεωγραφικούς αλλά και κοινωνικής εσωστρέφειας. Η κοινωνική εσωστρέφεια που βοήθησε να κρατηθεί η πλούσια ιστορία, άγρια φυσική ομορφιά, αλλά και χιλιάδων χρόνων ήθη, έθιμα, λαογραφίας και μουσικής, δεν υφίσταται για λόγους ξενοφοβίας. Η Κάρπαθος φημίζεται για την φιλοξενία της άλλωστε.

Στο σύλλογο μας θέλουμε να επεκτείνουμε το νόημα της Καρπάθικης φιλοξενίας σε όλους τους φιλοξενούμενους συλλόγους, θεσμικών στελεχών και αθλητικών παραγόντων. Είμαστε περήφανοι για το νησί μας και θέλουμε να μοιραστούμε τον πλούτο και την ομορφιά του σε οποιονδήποτε έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε ως μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων μας και όχι μόνο.

Η αλήθεια είναι πως ως το μόνο ερασιτεχνικό σωματείο που εκπροσωπεί ένα νησί της “άγονης γραμμής”, οι δυσκολίες είναι τεράστιες και δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα χωρίς τη βοήθεια των χορηγών και φίλων μας. Για αυτό το λόγο θέλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι να μας για να δείξουμε, εμπράκτως, την ευγνωμοσύνη μας σε όσους αθλητές, θεσμικά στελέχη, αθλητικούς παράγοντες και ΜΜΕ. Η επιθυμία μας είναι, όσο καιρό βρίσκεστε στο νησί μας και πέραν από τη θεσμική φιλοξενία, να κάνουμε τη διαμονή σας στη Κάρπαθο όσο καλύτερη γίνεται, και γιατί όχι αξέχαστη.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, εφόσον πρόκειται να επισκεφθείτε το νησί μας και ανεξάρτητου μεγέθους της αποστολής σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μπορέσουμε να παρέχουμε οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να σας εξυπηρετήσουμεΜπορούμε να προτείνουμε διάφορες ιδέες για να κάνουμε τη διανομή σας πιο οικονομική, καθώς και να βοηθήσουμε στο να εκμεταλλευθείτε στο μέγιστο τον ελεύθερο σας χρόνο. Αξίζει τον κόπο, η Κάρπαθος είναι μοναδική!
Κοσμάς Γιαλλουράκης,
Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών”

ΧΟΡΗΓΟΙ 2023-24