ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ – ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22

Αποκτήστε τη νέα κάρτα ενίσχυσης/ διαρκείας της ομάδας μας!

Δώστε δύναμη στο σύλλογο μας! Σας θΕλουμε δΙπλα μας σε μια δυσκολη χρονΙά.

ΕΙΣΑΓΩΓΗΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η Νέα Κάρτα Μέλους – Εισιτήριο Διαρκείας του Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” είναι μια μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης της “επίσημης αγαπημένης ομάδας της Καρπάθου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας.

Μετά από έναν χειμώνα αγωνιστικής απραξίας και αβεβαιότητας, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας, επιστρέφουν και πάλι στην δράση. Ο Ποσειδώνας Καρπάθου για 40 χρόνια εκπροσωπεί με περηφάνια το νησί μας στα Δωδεκάνησα, και θα συνεχίσει να το κάνει, στηριζόμενος κυρίως σε σας, τους απλούς φίλους του Συλλόγου.

Με 50 ευρώ, αποκτήστε την Κάρτα Μέλους του Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” που θα φέρει το όνομα σας και τον δικό σας προσωπικό αριθμό μέλους του συλλόγου μας. Το Εισιτήριο Διαρκείας 20/21 σας προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας φέτος, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες καταπολέμησης του COVID-19. Περαιτέρω, η κάρτα μέλους του συλλόγου μας θα σας προσφέρει πολλά άλλα προνόμια τα οποία θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Επικοινωνήστε με τα μέλη της Διοίκησης για να την αποκτήσετε ή μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα του συλλόγου μας στα κοινωνικά δίκτυα.