
Διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ο Ποσειδώνας Καρπάθου. Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά, κέρδισε αυτή τη φορά στο γήπεδο της την ΑΕ Κατταβιάς με 3 – 2 και πρόσθεσε έτσι τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Το παιχνίδι έγινε στο χωμάτινο γήπεδο το οποίο βρίσκεται στα Πηγάδια και αυτό ήταν κάτι που δυσκόλεψε πάρα πολύ τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η αποστολή της ΑΕ Κατταβιάς έφθασε ξημερώματα στην Κάρπαθο και αγωνίστηκε λίγες ώρες μετά, με αποτέλεσμα οι παίκτες της να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση. Στο γήπεδο είχε αρκετό κόσμο που προσπάθησε από τη δική του πλευρά να εμψυχώσει τους γηπεδούχους για να φθάσουν στη νίκη. Η επικράτηση ήρθε δίκαια για τους Καρπάθιους διότι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε στο 42’ ο Μ. Σπανός με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 48’ ο Νίκας δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» κάνοντας το 1 – 1. Στο 77’ ο Μ. Σπανός εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζημανώλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 1. Στο 80’ ο Νασόπουλος με ένα μακρινό σουτ πέτυχε ένα όμορφο γκολ κάνοντας το 3 – 1 και στο 85’ ο Αμοιρόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα σουτ του Εννέα διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Σημειώνεται ότι στο 55’ ο Πανάρετος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κασιώτης (Φραγκίνης, Χουβαρδάς). Στο 90’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αμοιρόπουλος γιατί απώθησε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Φουντής, Γ. Σπανός, Νασόπουλος, Πανάρετος (82’ Μ. Χαλκιάς), Χατζημανώλης, Ρενάτο, Τσιαβέλης, Χριστοδούλου (60’ Χατζηκοντός), Μαντινάος (90’ Βασιλειώτης), Μ.Σπανός
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Δατσέρης (30’ λ.τ. Δ. Κυπριώτης), Φυντικάκης (75’Τριαλώνης), Τόσκας, Αμοιρόπουλος, Γεωργίου, Καβουκλης, Μακριάς, Τσακμακίδης, Νίκας, Μερκούρης, Ζούνης (46’ Αγγελίδης)