Παρασκευή, 9 Ιουνίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ποσειδώνας στον κλασικό μαραθώνιο!

Δυνατή παρουσία και εκπροσώπηση θα είχε στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο Ποσειδώνας Καρπάθου που συμμετείχε με τρεις αθλητές στην παραδοσιακή διαδρομή που ξεκινάει από τον Μαραθώνα και καταλήγει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ενεργό μέλος του Α.Σ.Κ. “Ποσειδών”, Γιάννης Σακελλάκης, ο διαιτητής Γιώργος Βασιλαράκης και ο γιος του τελευταίου Βασίλης Βασιλαράκης έτρεξαν με τη τρίαινα στο στήθος εκπροσωπώντας την κυανέρυθρη ομάδα από τα Δωδεκάνησα και την Κάρπαθο γενικότερα.

Ο Γιάννης Σακελλάκης μάλιστα τερμάτισε, κατορθώνοντας έτσι ένα ακόμα προσωπικό επίτευγμα, αλλά ταυτόχρονα κάνωντας υπερίφανη την Κάρπαθο και τον Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”!

Ο “αειθαλής” Γιάννης Σακελλάκης με τα χρώματα του Ποσειδώνα, έκανε περίφανη την ομάδα και την Κάρπαθο τερματίζοντας στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο!

 

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Κ. «Ποσειδών» που ανοίγει δρόμους και προς άλλα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου, εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του καθώς και στους υπόλοιπους Καρπάθιους που συμμετέχουν με διαφορετικές φανέλες εκπροσωπώντας διαφορετικά σωματεία και φορείς.