Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΔ 21η αγωνιστικη
20 Μαρτίου 2015, 15:00
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ
5 - 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΝΔΟΥ
ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Match Report

Την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία κατά 99% εξασφάλισε ο Κλεόβουλος Λίνδου, ο οποίος κέρδισε εύκολα με 5-1 τον Ποσειδώνα Καρπάθου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα για να υποβιβαστεί θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα και συγκεκριμένα τα εξής: Να ηττηθεί ο Κλεόβουλος στο Πυλί από τον Α.Ο. Δικαίου, να κερδίσει ο Αστέρας Παστίδας στο Βάτι και ο Διαγόρας Βατίου να κερδίσει μέσα στο «Οικονομίδειο» τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ουσιαστικά δηλαδή, οι Λινδιακοί είναι με το ενάμισι και… πλέον πόδι στην Α’ Κατηγορία. Το σκορ άνοιξε για τον Κλεόβουλο Λίνδου μόλις στο 5’ ο Κουκουτσέλας, ενώ στο 18’ ο Γαϊτάνος έκανε το 2-0. Στο 53’ ο Κολιοκώστας και στο 58’ ο Γαϊτάνος έκαναν το 4-0 για να μειώσουν προσωρινά οι φιλοξενούμενοι στο 63’ (4-1) με τον Σπανό Ι.. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 65’ ο Παπαοικονόμου, με τον Κλεόβουλο να παίρνει την πολύτιμη νίκη.

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ (Δημήτρης Δογιάμας): Λιβισιανός, Φραντζάκης (62’ Αναστασίαδης Γ.Ε.), Τσελεπίδης, Κακλαμάνος, Αναστασιάδης Γ.Α., Συμεωνίδης, Γαϊτάνος (73’ Διάκουλας), Χαρίτος, Κολιοκώστας (70’ Πίτσης), Παπαοικονόμου, Κουκουτσέλας.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Γιάννης Καραμηνάς): Γαλάνης Μ., Βογιατζιδάκης, Τσαγκάρης, Λάμπρος, Σπάνος Ι., Μπαρχαμάι, Τσιαβέλλης, Σπάνος Ε., Μακρυμανώλης (35’ Χριστόπουλος), Μαντικός (30’ λ.τ Νασόπουλος), Μπάρλος.

Lineup

Name GLS AST PENS OG CS Cards
1

Subs

Name GLS AST PENS OG CS Cards
Placeholder ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ