Ο Ποσειδώνας Καρπάθου ανακοινώνει το πρόγραμμα ΠΟΣΕΙΔΩΝ MEMBERS CLUB REWARDS, μια συνεργασία μεταξύ του συλλόγου μας, των τοπικών επιχειρήσεων και του φίλαθλου κοινού μας, με το οποίο οι κάτοχοι της κάρτας ενίσχυσης – εισιτήριο διαρκείας, γνωστή ως “MEMBERS CLUB CARD” θα δουν την αξία της να ανεβαίνει με μοναδικές προσφορές, εκπτώσεις και πλούσια δώρα από συμμετέχοντες τοπικές επιχειρήσεις. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας τόσο στο φίλαθλο κοινό μας όσο και στις τοπικές επιχειρήσεις, αμφότεροι διαχρονικοί πυλώνες στήριξης του Ποσειδώνα Καρπάθου. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει δοκιμαστικά στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς με έναρξη την 1η Ιανουαρίου και λήξη στις 30 Ιουνίου του 2024. Είναι ευχή όλων μας, να συνεχίσουμε αυτό το πρόγραμμα και με τις κάρτες της επόμενης σεζόν, εάν και εφόσον η πρωτοβουλία αυτή γίνει δεκτή τόσο από το κοινό μας, όσο και από τις συμμετέχοντες επιχειρήσεις.

Καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις του νησιού μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή του προγράμματος, να συμπληρώσουν την αίτηση ενδιαφέροντος παρακάτω, με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και την έκπτωση ή προσφορά με τον οποία επιθυμείτε να συμμετέχετε. Κατόπιν παραλαβής και αξιολόγησης του αιτήματος σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την τελική επικύρωση της συμφωνίας.

Στο πεδίο “Περιγραφή προσφοράς”, παρακαλούμε να περιγράψετε την έκπτωση ή προσφορά που επιθυμείτε να προσφέρετε με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες της λειτουργικότητας της. Το τι προσφέρεται είναι αποκλειστικά πάνω σε εσάς καθώς και όλες οι συνθήκες λειτουργίας του. Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι αποκλειστικά εθελοντική, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Όλες οι συμμετέχοντες επιχειρήσεις διατηρούν το δικαίωμα κατάργησης της συμμετοχής τους ανά πάσα στιγμή κατόπιν σχετικής ειδοποίησης στον σύλλογο μας.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά