Από το 2023 ο Ποσειδών Καρπάθου έχει περάσει στην εποχή ψηφιακής διαχείρισης συνεργαζόμενος με το myTeam, την κορυφαία πλατφόρμα ψηφιακής διαχείρισης αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η πλατφόρμα του myTeam χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους και ακαδημίες της χώρας μας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Η δωρεάν δημιουργία λογαριασμού στο myTeam είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές του συλλόγου μας και των ακαδημιών. Οι αθλητές που έχουν περάσει το 13ο χρόνο της ηλικίας τους επιτρέπεται να δημιουργήσουν μόνοι τους τον λογαριασμό, ενώ όσοι είναι κάτω των 13 θα χρειαστούν τη δημιουργία λογαριασμού από έναν εκ των δύο γονέων του/της.

Η διαδικασία εγγραφής για αθλητές και γονείς είναι η παρακάτω:

 1. Επισκέπτεστε το σύνδεσμο: https://app.my-team.co/registration/as-karpathu-posidon
 2. Στην ενότητα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ/ΑΘΛΗΤΗ» καταχωρείτε τα στοιχεία του παιδιού/Αθλητή για το οποίο γίνεται η εγγραφή.
  Προσοχή: Τα παιδιά άνω των 13 ετών έχουν το δικαίωμα δημιουργίας λογαριασμού. Εφόσον το παιδί είναι άνω των 13 ετών και επιθυμείτε να έχει το δικό του λογαριασμό, με τα δικά του συνθηματικά, ώστε να μπορεί να ενημερώνεται και αυτό σχετικά με το ωράριο προπονήσεων και αγώνων καθώς και να λαμβάνει ειδοποιήσεις, τότε, στο πεδίο «Κινητό Αθλητή» θα συμπληρώσετε το κινητό του παιδιού, στο πεδίο «Email Αθλητή» θα συμπληρώσετε το email του παιδιού και στο πεδίο «Κωδικός» θα συμπληρώσετε τον κωδικό που επιθυμείτε να έχει το παιδί για να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του.
  Επαναλαμβάνουμε ότι η παραπάνω διαδικασία αφορά μόνο παιδιά άνω των 13 και μόνο εφόσον συμφωνεί ο γονέας. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα πεδία αυτά παραμένουν κενά. Οι ενήλικες αθλητές συμπληρώνουν μόνο τα δικά τους στοιχεία και κλεινουν πεδίο με τα στοιχεία του γονέα για να προχωρήσει η εγγραφή.
 3. Με το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΑΙΔΙΟΥ» μπορείτε να προσθέσετε όσα αδέρφια επιθυμείτε να εγγραφούν.
 4. Στην ενότητα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΟΝΕΑ Α» συμπληρώνετε τα στοιχεία τουλάχιστον ενός γονέα. Εάν επιθυμείτε να ενημερώνονται και οι δύο γονείς, τότε επιλέγετε «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΟΝΕΑ» και συμπληρώνετε τα στοιχεία και του Γονέα Β’.
 5. Σε όλα τα πρόσωπα που θα εγγραφούν υπάρχει η επιλογή «Να δέχεται αυτόματες ειδοποιήσεις» την οποία ενεργοποιείτε εφόσον θέλετε να ενημερώνεστε αυτόματα για οποιαδήποτε αλλαγή.
 6. Εφόσον διαβάσετε και συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης της εφαρμογής myTeam και τους όρους εγγραφής του συλλόγου, επιλέγετε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ» ώστε νααποσταλεί η αίτηση στο σύλλογο.
 7. Αυτόματα, σας αποστέλλεται ένα email στο λογαριασμό γονέα και στο λογαριασμό Παιδιού/Αθλητή που δηλώσατε κατά την εγγραφή προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση email που έχετε δηλώσει. Επιλέγετε το σχετικό σύνδεσμο, ο οποίος σας ανακατευθύνει στη σελίδα εισόδου της εφαρμογής myTeam στο web περιβάλλον. Εισάγετε τα συνθηματικά σας και εισέρχεστε στο λογαριασμό σας και αναμένεται μέχρι ο σύλλογος να σας τοποθετήσει στο τμήμα σας ώστε να δείτε τα στοιχεία που σας αφορούν. Αν δεν κάνετε είσοδο με το link που λάβατε στο email δεν θα επιβεβαιωθεί το email σας με αποτέλεσμα να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε μορφή email από την εφαρμογή.

* Η εγγραφή και η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν για τους αθλητές και τους γονείς.

Από τη στιγμή που δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν μέσω του συνδέσμου https://app.my-team.gr ή μέσω των mobile εφαρμογών (προτείνεται να χρησιμοποιήσετε τις mobile εφαρμογές). Android: shorturl.at/fvEPU iOS: apple.co/2Wj24dC

Εγγραφή στο myTeam

Κλικ στο κουμπί “εγγραφή” παρακάτω για να ολοκληρώσετε την εγγραφή γονέων και αθλητών του Ποσειδώνα Καρπάθου στη πλατφόρμα του myTeam. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στη σελίδα που βρίσκεστε τώρα. Κλικάροντας το κουμπί η φόρμα εγγραφής του myTeam θα ανοίξει σε νέα καρτέλα οπότε θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε αυτή τη σελίδα για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την εγγραφή σας.

Είσωδος στο myTeam

Κατόπιν της εγγραφής σας στη πλατφόρμα του myTeam, θα μπορείτε πλέον να εισέλθετε στον ιστότοπο της πλατφόρμας με τους κωδικούς που παραλάβατε στο email που προσκομίσατε. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα mobile apps του myTeam για iOS και Android εφόσον επιθυμείτε.