Το ποδόσφαιρο είναι το πρώτο και μεγαλύτερο τμήμα του συλλόγου μας από την ημέρα της ίδρυσης μας έως και σήμερα. Ο σύλλογος μας ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και συμμετέχει σε θεσμούς και διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα αυτής.

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Καρπάθου έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στην ελίτ του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου από το 2016 μέχρι και σήμερα.

Το εφηβικό και παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας συμμετέχουν κάθε χρόνο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ. Η ακαδημία ποδοσφαίρου διατηρεί επίσης τρία άλλα τμήματα μικρότερων ηλικιών.

Εντός Καρπάθου ο Α.Σ. Καρπάθου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διοργανώνει το ετήσιο Ποσειδώνιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, έναν ιστορικό και μοναδικό θεσμό μεταξύ των χωριών του νησιού μας που τα τελευταία χρόνια αποτελεί και επίσημη διοργάγωση της ΕΠΣΔ.

Ανδρική Ομάδα Ποδοσφαίρου

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει στα “μεγάλα σαλόνια” της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, έχοντας πλαισιωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες το νομού μας.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Η πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Καρπάθου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» απασχολεί νέα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από τις προπαιδικές ηλικίες μέχρι και την ολοκλήρωση της εφηβείας τους.

Ποσειδώνιο Κύπελλο

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου διοργανώνει το καθιερωμένο Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου κάθε καλοκαίρι, το ιστορικότερο και δημοφιλέστερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο νησί μας.

ΧΟΡΗΓΟΙ 2023-24