Γίνετε χορηγός του Ποσειδώνα Καρπάθου

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου, όπως και όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα, στηρίζονται κυρίως από την ευαισθητοποίηση των ιδιωτών και τοπικών φορέων. Δεν θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, να στέλμουμε τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου σε ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη – είτε οικονομική είτε σε εξοπλισμό – εταιρειών ή φυσικών προσώπων που πίστεψαν σε μας και μας βοήθησαν να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα όλων αυτών που ψάχνουν μια διέξοδο στον αθλητισμό.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, όπως και οι περισσότερες εθελοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα, στηρίζεται κυρίως στην ευαισθητοποίηση των ιδιωτών. Δεν θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε επιχειρήσεις διάσωσης, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό,  Εξάλλου, τα μέλη μας, εδώ και χρόνια, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους κινδυνεύουν, χωρίς όμως ποτέ να ζητήσουν οικονομικό όφελος ως αντάλλαγμα. Η επιτυχία κάθε επιχείρησης διάσωσης είναι για μας η ανταμοιβή!

Στην προσπάθειά μας για άμεση ανταπόκριση στην επόμενη κρίση που θα ξεσπάσει κάπου στον πλανήτη, αλλά και για να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον σε χιλιάδες ανθρώπους, έχουμε ανάγκη και τη δική σας υποστήριξη, είτε αυτή είναι οικονομική είτε αφορά εξοπλισμό που έχει ανάγκη η Οργάνωση. Εμείς, από την πλευρά μας, μπορούμε να προβάλλουμε τη χορηγία σας με όσα μέσα διαθέτουμε.

Νιώθουμε πάντα την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας, δίνοντας μας έτσι το κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.